Unió Excursionista Prats de Lluçanès

Casament D'ALÇADA

El passat dissabte dia 3 d’Agost, uns quants membres de la  Unió Excursionista de Prats i alguns companys també assidus a les diferents caminades que es fan des de la UEP, vàrem tenir el plaer d’acompanyar a la Montse i en Sendo (membres també de la Unió Excursionista a un dels dies més importants de la seva vida: EL SEU CASAMENT !!!

El lloc, però, una mica inusual : al Refugi del Niu de l’Àliga  situat al cim de la Tossa D’Alp, a 2.537mts. Dins el terme municipal de la Molina, a la Cerdanya. Aquest refugi  és també  l’entrada de la ruta dels 8 refugis del Parc Natural Cadí-Moixeró “Cavalls del vent”.

Hi van haver vàries estratègies per tal que els convidats arribessin al lloc de l’acte: telecabina, que et deixa a la cota 2.340 i també 4x4.  Però nosaltres vam decidir caminar sortint des del Mirador de L’Orri. La meteorología va regalar als nuvis el millor moment del dia des que vàren arribar, perquè a primera hora del matí els llamps , trons i pluja omplien el cel, però més tard el vent va fer una bona neteja i fins i tot el vent  va deixar que la cerimònia es pogués portar a terme en les millors condicions.

A sota un parell de fotos de record d’aquest dia tant especial per aquesta parella també tant especial . ENHORABONA !!!!!

 

casamentA

 

casamentB

Texte: Maribel

Fotos : Montse Argerich

 

 
Estas a: Inici Noticies Noticies UEP Casament D'ALÇADA