Unió Excursionista Prats de Lluçanès

Balandrau

BalandrauP

Sortida de la UEP 27 de Desembre de 2015

Sortida de Prats a 2/4 de 7 del matí direcció Sant Quirze – Ripoll – Ribes i Queralbs.

Abans d’arribar a Queralbs, prenem un trencant a la dreta, fins a arribar a la central de Daió, on aparcarem els cotxes.

Comencem a caminar travessant el petit pont que creua el riu Fresser, i tot seguit trobem dos camins, un a l’esquerra i un a la dreta. Nosaltres agafarem el de la dreta, que va a coma de vaca.

Tot pujant, trobarem el Salt del grill i vorejant el riu, gaudirem dels seus gorcs i cascades d’aigua. Més amunt, per una palanca travessarem un altre cop el riu (ara ens queda a l’esquerra), i fent ziga-zagues, trobem un roc que ens indica el camí per anar al Balandrau, deixem el camí i anem a la dreta tot fent una pujada pronunciada. Seguim per la canal, marcada amb punts vermells, i llavors arribem al pic d Balandrau.

Un cop a dalt, seguim direcció est i comencem a baixar pels tres pics i el coll dels tres pics. Des d’aquí, seguim a l’esquerra i arribarem prop del refugi de coma de vaca. Just abans d’arribar-hi trencarem a l’esquerra tot baixant pel camí que hem deixat a mitja pujada. Seguint el camí arribarem on tenim els cotxes.

Fi de la caminada.

Temps aproximat: 6 hores.

 Balandrau1GBalandrau1Ga -

Balandrau2GBalandrau3G

Balandrau4GBalandrau5G

 

Josep Cornellas (UEP)

 

 

 

 
Estas a: Inici Registre de sortides Alpinisme Balandrau