Unió Excursionista Prats de Lluçanès

alta muntanya/alpinisme

Ascensió al Marboré

marborepetita

Sortida que realitzem el 22 i 23 d’agost de 2.009 i que ens permet fer sis tresmils i gaudir d’una panoràmica excepcional del Cirque de Gavarnie i la seva Cascada, el Massís del Taillón i el del Mont Perdut i el Parc Nacional d’Ordesa

Llegiu-ne més...
 

El Carlit

carlit-1pff  

El dia  3 de juliol varem fer Ruta cap a la Pica del Carlit (2923 mts) i el Carlit Petit (2910mts)als Pirineus Orientals, des del llac de les Bulloses, passant per un seguit de 12 estanys, per finalment pujar sobtadament fins al cim, des d’on es poden apreciar Excel·lents vistes de la regió

Llegiu-ne més...
 

Aneto

aneto-8pfDissabte 7 d´agost

Som una bona colla : Anselm, Imma, Joan Vall, Montse Ordeig, Joan Blanqué, Glòria, Ramon Soler, Sendo, Montse, Maria Rocadembosch,  Maribel, Adam i la Cristina que ens acompanya però no ve a fer el cim.

Llegiu-ne més...
 

La Múnia, Pequeña Múnia i Sierra Morena

munia petita

Sortida que realitzem l’11 i 12 de setembre de 2.009 amb l’idea de fer la cresta de Troumuse, però degut al retràs horari i a la meteorologia no massa favorable per fer la totalitat de la cresta, fem La Munia, Pequeña Munia i Sierra Morena, cims que ens deixen més que satisfets.

Llegiu-ne més...
 

Pica d'Estats per Canalbona

pica petita

Sortida que fem l’Anselm i el Màrius el 9 i 10 de juliol de 2.010 i que ens permet pujar els sis tres mils que hi ha al massís de La Pica sense trobar-nos amb la processó de gent que hi puja per la via clàssica.

Llegiu-ne més...
 

Panticosa-Infiernos-Arnales-Aguja Pondiellos-Garmo negro-Algas-Argualas

infiernos petita Sortida circular, que fem els dies 21 i 22 d’agost,  prenent com a punt de partida i d’arribada el balneari de Panticosa i que ens permet culminar els nou cims de més de tres mil metres que hi ha per aquesta zona.

Llegiu-ne més...
 

Gréixer-Penyes Altes

penyes altes10

Sortida que fem el 6 de desembre 2.010 i per fer les Penyes Altes (2.279m.), un cim de la cara sud de la serra de Moixeró, prenent com a punt de sortida el petit poble de Gréixer i la tornada pel Refugi de Sant Jordi. Som l’Anselm, el Ramon, la Glòria, el Fontcalenta, el Rubèn, la Maribel i el Màrius.

Llegiu-ne més...
 

La gallina pelada (Serra d'Ensija-Berguedà)

 gallinapeladaaaLa Gallina Pelada  (2.320m.) Diumenge 13 de febrer

Accés: Eix de Llobregat fins a Fígols. Trencall cap a Sant Corneli, Fígols i seguim la carretera fins al coll de la Creu de Fumanya.

Llegiu-ne més...
 

Prat de Cadí

canaldecristall16p SORTIDA UEP 27 FEB´11 

A les 5'30h de la matinada ens proposem sortir de Cal Xiquet a rematar la penúltima etapa dels Bons Homes. .

Llegiu-ne més...
 

Pedraforca-Per Gòsol

Pedraforca_20110409_0119pSortida que realitzem el dissabte dia 9 d’abril.

L’hora de trobada és a les 6.30h, com sempre a la Plaça de Cal Xiquet. L’excusa de la sortida és aprofitar la mateixa per fer una “reunió” i parlar de la propera sortida que farem : el Toubkal (Marroc).

Llegiu-ne més...
 
Pàgina 1 de 4
Estas a: Inici Registre de sortides Alpinisme