Unió Excursionista Prats de Lluçanès

Senderisme

Camí dels Bons Homes

Camibons homes1 Després d’haver completat els 403,5 quilòmetres del tram català del sender GR1, que uneix les poblacions de Sant Martí d’Empùries i el Pont de Montanyana, la UEP es proposa completar els 185 quilòmetres del Camí dels Bons Homes que va de Queralt a Montsegur.
Llegiu-ne més...
 

Travessa al Moixeró: Coll de Pal-Gòsol

moixero petita Sortida que realitzem el 24 de juliol de 2.010 i que ens permet fer la travessa d’una part del Parc Natural del Cadí-Moixeró, pràcticament sempre per la carena, fet que ens dóna unes magnífiques vistes tant de La Cerdanya  com del Berguedà, el Pirineu al nord o el Pedraforca o la Vall del Bastareny al sud.

 

Llegiu-ne més...
 

Beget-Comanegra

 comanegra-petita Sortida que realitzem el 28 de març 2.010 i que ens mostra una bona panoràmica de l’Alta Garrotxa i dels últims cims nevats del Pirineu Oriental.

 

Llegiu-ne més...
 

Sadernes - Bassegoda

bassegoda-petita

Sortida que realitzem el 31 de gener de 2.010. Es tracta d’una excursió llarga i que presenta un desnivell positiu acumulat de mes de 1.000 metres. Som quinze membres de la UEP. 

   

 

Llegiu-ne més...
 

Puigsacalm

puigsacalmpSortim de Prats a 2/4 de 7 i agafem els cotxes que deixem a la zona anomenada del Faig Marcat , deixant la carretera que ve de Ciuret i que si seguim ens portaria fins al cantó d’Olot. Som una bona colla : Foncalenta, Màrius,Joan Blanqué, Ramon, Rubén, Vilella, Joan Vall, Montse, Imma, Anselm i Maribel .

 

Llegiu-ne més...
 

Volta a Montserrat

  Montserratp

VOLTA A MONTSERRAT DES DE CAN MAÇANA

Sortida que realitzem el 19 de febrer de  2.011. Es tracta d’un itinerari que ens permet recórrer una gran part del massís de Montserrat, pels seus cingles, parets, camins, torrents, vegetació....

Llegiu-ne més...
 

Picancel

Picancel__ (5)pSERRAT DEL MIGDIA I SALDAGUDA

Sortida que realitzem el 13 de març de  2.011. Proposem un itinerari per la serra del Picancel, una serralada muntanyosa que, a petita escala, ens recorda els conglomerats de la muntanya de Montserrat. 

 

Llegiu-ne més...
 

Cingles de Berti

Cingles de Bertipp_20110327_0006RIELLS-SANT MIQUEL DEL FAI-BERTÍ-RIELLS 

Sortida que realitzem el 27 de març de  2.011.. Proposem una sortida d’unes quatre hores i mitja pels Cingles de Bertí,  unes cingleres que separen, o uneixen, les comarques del Vallès i Osona.
Llegiu-ne més...
 

Transhumancia-2011

transhumancia 006pSTA. EULALIA DE PUIG-ORIOL / STA. CREU DE JOTGLARS  / PRATS

Dintre dels actes de les jornades "Lluçanès , terra de transhumància" organitzades pel Solc els dies 2 i 3 d'abril a Sta. Eulàlia de Puig-oriol i Prats, en motiu dels 15 anys del Grup de Treball de Transhumància de Solc.

 

Llegiu-ne més...
 

GR-83 Cami del Nord

GR83 primera etapaPPRIMERA ETAPA

Mataró – St. Martí del Montnegre (25 km)

Amb moltes ganes comencem la primera etapa de La Ruta del Nord- GR 83 , que ens portarà a gaudir cada últim diumenge de mes de la companyia i bon rotllo de tot el personal de la UEP.  Sortim a 2/4 de 6 de Cal Xiquet i ens dirigim en autocar cap a Mataró.

 

Llegiu-ne més...
 
Pàgina 1 de 5
Estas a: Inici Registre de sortides Senderisme